Opsætning af filt eller væv tilpasset dine behov

Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter

Overvejer du opsætning af filt eller væv? Hos Malermester Fischer er vi eksperter i tapetsering og malerarbejde, og vi tilbyder også opsætning af glasfilt og glasvæv.

​

Kvalitet er en kerneværdi hos os, og derfor anvender vi udelukkende de bedste produkter på markedet, ligesom vi kun har faguddannede malere. Vi arbejder for private, erhverv og institutioner i blandt andet Herlev, Brønshøj og Ballerup samt de omkringliggende byer.

​

Vælg mellem en glat overflade eller en ru struktur

Vi tilbyder opsætning af glasvæv og glasfilt, og vi laver gerne spartelarbejde og det efterfølgende malerarbejde. Væv og filt holder sammen pĂĄ underlaget og beskytter mod revner og sprækker i overfladen. Det gælder ogsĂĄ omkring hjørner og andre kanter. 

​

​

​Opsætning af filt sikrer en moderne og glat overflade, hvor der ikke er en synlig struktur. Derfor kan det anvendes til både loft og væg. Opsætning af væv medfører derimod en lidt stærkere og mere fleksibel overflade. Samtidig får overfladen en synlig og ru struktur.

​

Vi har over 14 års erfaring inden for faget. Derfor kan vi give dig den helt rigtige rådgivning om valg af materialer og produkter. Vi at det er en tillidssag at lukke fremmede håndværkere ind i ens hjem. Du kan altid forvente, at vi afleverer dit hjem i en pæn og ordentlig stand med et professionelt udført arbejde.

​

Hør mere om opsætning af filt og væv

Du er velkommen til at høre mere om de mange muligheder og om vores priser. Vi kommer ogsĂĄ gerne ud til en snak, hvor vi her kan vi samtidig give rĂĄd og vejledning. DerpĂĄ kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris for opsætning af filt eller væv samt eventuelt malerarbejde. Vi ser frem til at hjælpe dig i mĂĄl med dit næste filt-projekt!  

​

Ring til os for en god pris pĂĄ din opgave

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem.
Vi har stor erfaring pĂĄ omrĂĄdet og bidrager gerne med gode rĂĄd og vejledning.

FÅ et GRATIS TILBUD i dag​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Fischer | ​CVR: 37782343

​Emtedalen 27 C,  2730 Herlev